• Türk-Alman Ekonomi Hukuku Ortak Yüksek Lisans Programı Tanıtım Toplantıları 6 Mayıs 2017 / 13:00-14:00 ve 16 Haziran 2017 / 13:00-14:00 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
  • 2017-2018 akademik yılı için başvurular 25 Haziran 2017’de sona erecektir.

Akademik Takvim ve Ders Kaydı

Akademik takvime http://step.bilgi.edu.tr/tr/akademik-takvim/lisans-onlisans/2016-2017/ linkinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfada ilan edilen tarihler, yaklaşık tarihler olup Eylül ayında tarihlerin güncellenmiş olması beklenmektedir. Öğrencilerin güncel akademik takvimi takip ederek Türkiye programlarını ona uygun olarak yapmaları gerekmektedir.

Programa Köln Üniversitesi’nden kaydolan öğrencilerin en geç Aralık ayı içinde yukarıda yazan belgeleri yukarıda yazan adrese iletmiş olmaları gerekmektedir.

Ayrıca ders kaydı online olarak SIS (sis.bilgi.edu.tr) üzerinden yapılmakta olup herhangi bir sorun yaşanmaması için en geç ders kayıt haftasının başında öğrencilerin Türkiye’ye gelmiş olması önemlidir.