• Türk-Alman Ekonomi Hukuku Ortak Yüksek Lisans Programı 2018-2019 Akademik Yılı başvuruları başlamıştır.
  • Başvurular 16 Nisan-22 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir.
  • Başvuru belgelerinin son başvuru tarihine kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsün’de bulunan Hukuk Yüksek Lisans İdari Asistanlığına gönderilmiş olması gerekmektedir.
  • Değerlendirme, başvuru esnasında talep edilen belgeler esas alınarak ve mülakat çerçevesinde yapılacaktır. Mülakat tarihi adaylara e-posta yoluyla bildirilecektir.

Akademik Takvim ve Ders Kaydı

Akademik takvime http://step.bilgi.edu.tr/tr/akademik-takvim/lisans-onlisans/2016-2017/ linkinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfada ilan edilen tarihler, yaklaşık tarihler olup Eylül ayında tarihlerin güncellenmiş olması beklenmektedir. Öğrencilerin güncel akademik takvimi takip ederek Türkiye programlarını ona uygun olarak yapmaları gerekmektedir.

Programa Köln Üniversitesi’nden kaydolan öğrencilerin en geç Aralık ayı içinde yukarıda yazan belgeleri yukarıda yazan adrese iletmiş olmaları gerekmektedir.

Ayrıca ders kaydı online olarak SIS (sis.bilgi.edu.tr) üzerinden yapılmakta olup herhangi bir sorun yaşanmaması için en geç ders kayıt haftasının başında öğrencilerin Türkiye’ye gelmiş olması önemlidir.